De Okavango Delta met eigen ogen bekijken

De Okavango Delta met eigen ogen bekijken

mei 27, 2021 0 Door ramsveld

Botswana, het land van de wilde dieren en prachtige natuur. Een reis waar je altijd al van droomde lijkt uit te komen! Een Botswana Safari helemaal zelf samengesteld. Met alles wat jij al jaren wilde zien, zoals de Okavango Delta. De plek waar alle wilde dieren zoals olifanten, nijlpaarden, leeuwen en alle soorten vogels die je maar kunt verzinnen samen komen. Vaar met een traditionele kano door de delta heen om jouw ervaring compleet te maken. Na al dit groen wil je graag de droogte opzoeken in de Kalahari woestijn, dus die staat hierna op jouw lijstje. 

Een Botswana Safari heeft het allemaal

De Kalahari woestijn staat bekend om zijn terracotta kleurige zandduinen die tot in Angola doorlopen. De zon die ondergaat moet je toch minstens één keer gezien hebben in je leven, dit is hoe je je Afrika altijd al hebt voorgesteld. Een Botswana Safari is natuurlijk niet compleet zonder dat je een groep leeuwen hebt gezien! Daarvoor rijd je het beste naar een reservaat, zoals het Linyanti reservaat. Deze staat bekent om zijn vele leeuwen en olifanten en is veilig voor mens én dier.

Nog meer wilde dieren

De reden om een Botswana Safari te boeken is toch wel het Wildlife van Afrika. In nationaal park Kgalagadi vind je de meeste wilde dieren bij elkaar, zoals; luipaarden, cheeta’s, springbokken, hyena’s, gnoes en honderden soorten vogels. Adembenemende uitzichten waar je geen genoeg van kunt krijgen. Na deze reis weet je zeker dat je ook nog de reis door Namibië wilt boeken, om plekken zoals Fish River Canyon, de Sossusvlei, Swakopmund, skeleton coast park, Spitzkoppe en  Namib-Naukluft National Park, de oudste woestijn ter wereld, met eigen ogen te bewonderen. Kies voor een selfdrive Botswana of Namibië Safari zodat je niet vast zit aan een groep mensen en je kunt gaan doen wat jij het liefste wilt. Je bent compleet vrij om je eigen weg te kiezen en alles te gaan bewonderen wat al jaren lang op jouw wensenlijstje stond. Maak nu je dromen werkelijkheid!