Redenen waarom je een SCA-training zou moeten volgen

Redenen waarom je een SCA-training zou moeten volgen

mei 28, 2021 0 Door ramsveld

Er zijn ongeveer een miljoen verschillende manieren om dingen te doen in de koffie-industrie. Dit leidt tot veel variatie in bereidingswijzen en veel variaties in het eindproduct. SCA training geeft aan dat de barista bekend is met de richtlijnen van de koffiespecialiteit en de procedures voor het hanteren en bereiden van koffie om de best mogelijke kop te serveren. Het stelt een norm voor het eindproduct, waardoor de barista en het bedrijf dat zij vertegenwoordigen de controle en continuïteit behouden. Hier is waarom je barista workshop Den Bosch zou moeten volgen!

Tevredenheid van medewerkers

Een duurzaam bedrijf is afhankelijk van gemotiveerde medewerkers. Medewerkerstevredenheid leidt tot meer efficiëntie, betere klantenservice en een lager verloop, waar werkgevers beide baat bij hebben. Motivatie is ook besmettelijk. (Helaas is er ook een tekort aan.) Afhankelijk van hoe het wordt gegeven, kan een training werknemers zowel inspireren als demotiveren. Werknemers moeten geloven dat ze gratis werken als ze het als een onbetaalde plicht of klus beschouwen.
Het is natuurlijk belangrijk dat je ze inschrijft voor trainingen die aansluit bij de doelstellingen van het bedrijf. Het heeft geen zin om medewerkers voor te bereiden op een carrièrepad dat je ze niet kunt geven.

Continuïteit

Inconsistentie is een tweesnijdend zwaard: het beperkt de kansen op kwaliteit en verdrijft ook terugkerende klanten. Het maakt immers niet uit of de filterkoffie die je klant vandaag bestelde qua kwaliteit even goed is als die van gisteren. Ze zouden teleurgesteld zijn als het niet hetzelfde smaakt.
Met andere woorden, training houdt in dat alle medewerkers hetzelfde beleid volgen, dat ze beseffen wat er mis is gegaan als er inconsistenties zijn en dat ze weten hoe ze dit kunnen oplossen. De training geeft cruciale informatie, of het nu gaat om een ​​barista die 's ochtends in de molen draait, een koffiebrander die dezelfde brandcurve nastreeft voor de kenmerkende blend.