Wat zijn de verschillende soorten krijtstreepborstels?

Wat zijn de verschillende soorten krijtstreepborstels?

mei 27, 2021 0 Door ramsveld

Pinstriping is de methode om een ​​strakke verflijn aan te brengen, vaak gebruikt als decoratie en verbetering op voertuigen zoals motorfietsen. Bij pinstriping is het uitermate belangrijk om te weten wat de selectie van de penseel is, hoe je de penseel moet vasthouden en manoeuvreren. De verfkwast moet de controle van een nobele streek kunnen vergemakkelijken. Het moet natuurlijk in de handen van de kunstenaar passen om strakkere ontwerpen te maken en meer flow en detaillering toe te voegen. Hier zijn enkele van de meest geprefereerde en gebruikte krijtstreepborstels.

Pinstriping-borstels in zwaardstijl

De langste haar van een borstel in zwaardstijl zit bovenop (punt) en loopt terug naar een kortere lengte aan de onderkant bij het handvat. Deze wordt beschouwd als een uitstekende borstel voor pinstriping en kan gemakkelijk worden schoongemaakt. Een zwaard borstel heeft een rechte rand en een ronding en wordt meestal gebruikt door beginners. Het is geschikt voor zowel freestyle als professionele pinstriping-doeleinden, meestal gebruikt voor het trekken van een rechte lijn. Het krijtstrepen van deze borstel is een van de beste manieren om jouw voertuig er heel uniek uit te laten zien.

Dolk Stijl krijtstreepborstels

Pinstriping-borstels in dolkstijl zijn ideaal voor klein of gebogen werk. Ze zijn lak- en emailbestendig. Deze borstels bestaan uit: de wortel, het gedeelte in het midden en het uiteinde. Bij dolk Borstels zijn beide zijden gebogen. Het is een zeer populaire borstel voor het uit de vrije hand werken en pinstriping.

Bordschildering Pinstriping-penselen

Penselen voor het schilderen van borden zijn gemaakt van de beste materialen om het schilderen van borden en krijtstrepen zo glad en strak mogelijk te maken. De pinstripe penseel is meestal gemaakt met een mix van haar, zwarte synthetische en blauwe eekhoorn mix. Er is geen hand vermoeidheid omdat er uitgebalanceerde handgrepen zijn. Het heeft scherpe punten die fijne detaillering op auto's kan creëren. Het zorgt voor lange en mooie slagen.